Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:15 | maj 3, 2019

Jag har blivit moster!

Äntligen är han här, lilla Claes <3 Lång och ståtlig som resten av oss andra u familjen. Och döpt efter min svärfar (som gick bort för två år sedan), vilket är så otroligt fint tycker jag, då han var den finaste människan jag någonsin träffat. Och det är denna lilla tjorven också kan jag lova er<3 Jag kunde.inte.sluta.titta.på.honom.förut. Alltså det gick inte att slita sig med blicken. Hans små snusningar gjorde att mina egna ögonlock sakta men säkert inte kunde hålla sig uppe längre… Så efter ett tag hade jag slumrat till och vaknade av att han snuttade på mitt lillfinger! Jag dog sötdöden!! Tänk att vi är en till i familjen nu?! Att P äntligen har blivit morbror. Och jag får bebismysa i all oändlighet! Vilken lycka!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Jag har blivit moster!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här