Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:03 | februari 11, 2019

Glasögon och tamponger ska alla ha råd med! Plus ett vanligt missförstånd om mitt utseende…

Inlägget innehåller adlinks.

Vänner idag tänkte jag svara på något som verkar vara lite av ett missförstånd. Vet inte hur det kunde bli så hehe men en del av er verkar tro att jag använder glasögon för att det är snyggt. Men så är det tyvärr inte! I wish. Min syn har faktiskt blivit sämre till och med vilket känns surt. Eller jag vet inte om jag tror på att ens syn kan bli sämre för att man använder glasögon. Jag har en idé kring att ögat snarare vänjer sig vid att se perfekt och då inte orkar spänna sig lika mycket när glasögonen försvinner. Och börjar man slarva då så blir synen sämre. Men har absolut noll faktamässigt belägg för detta så ta mig som vanligt med en nypa salt haha!!

Strunt i texten för denna bilden la jag upp på min Instagram Story för två veckor sen. Här bär jag mina älskade glasögon i modellen Vienna. Länk finner ni här.

Fråga: ”Hej Ellinor jag undrar vart du har köpt dina glasögon? Tycker dom är så sjukt snygga! Både de bruna men främst de genomskinliga!!” 
Svar: Taaack!! De är ifrån Nividas och jag ÄLSKAR DEM. Man får studentrabatter osv hos dem så bågarna blir inte sådär svindyra. Och de har massa olika modeller i olika färger. Jag är toknöjd. Ibland blir jag lack när saker som ALLA SKA ha råd med – är dyrt. Typ linser, glasögon, mediciner eller tamponger? Man kan ju inte hjälpa om man har dålig syn, behöver äta mediciner eller har en fiffi? Sen är det ju kul att det finns massa alternativ men att grundpriset ska vara så högt för glasögon förstår jag inte. Aja min poäng är att Nividas i alla fall har de bästa priserna JAG har hittat. Men skriv gärna i kommentarsfältet om ni vet några andra? Juste nej detta är inte ett samarbete för då hade det stått klart och tydligt längst upp i blogginlägget som vanligt – capish?!

Och här bär jag mina Vienna Large. Jag gillar dessa mer men ibland passar bruna bågen bättre. Jag passar helt enkelt bäst i stora bågar. Såg att dom har fått in flera modeller i Large. Me like!! Jag gillar stoort när det kommer till solglasögon också. Juste Nividas har solglasögon också, och gillar ni någon modell där så är det bara att göra om dem till glasögon. Så smutt.

Klicka här för att komma till Nividas utbud, priser och studentrabatter!


8 kommentarer8 kommentarer om “Glasögon och tamponger ska alla ha råd med! Plus ett vanligt missförstånd om mitt utseende…”

  AI eyewear är också billiga och kostar samma oavsett fel – vilket det verkligen alltid borde göra. Så dåligt att det oftast är dyrare om man hur ”svårt” synfel (jobbigt nog ju?). Jag förstår såklart att de glasen är dyrare att tillverka men kan inte hjälpa att det känns oerhört orättvist.

  De har butik i Moodgallerian trooor jag. De hade iaf innan jul.

  https://www.aieyewear.se/articles

  Svara

  AI eyewear är också billiga och kostar samma oavsett fel – vilket det verkligen alltid borde göra. Så dåligt att det oftast är dyrare om man hur ”svårt” synfel (jobbigt nog ju?). Jag förstår såklart att de glasen är dyrare att tillverka men kan inte hjälpa att det känns oerhört orättvist.

  De har butik i Moodgallerian trooor jag. De hade iaf innan jul.

  https://www.aieyewear.se/articles

  Svara

  Snygga bågar absolut, men väldigt begränsat utbud av glas, exempelvis om man behöver prisma i glasen verkar det inte finnas hos Nivida. Trist för dom hade snygga bågar. Men om dom är billigast är jag osäker på, ex Specsavers kan du ju få två kompletta glasögon för knappt 2000kr 🙂

  Men håller helt med om att det är sjukt dyrt med exempelvis glasögon, det är ju inte så att man valt att ha synfel direkt!

  Svara

  Hej Johanna!

  Prismaglas ingår i enkelslipade glas hos Nividas och kostar alltså inget extra 🙂 Dessutom innebär priset 1499 SEK helt kompletta glasögon med båge, styrkor, behandlingar som anti-rep anti-reflex samt exempelvis prisma. Hoppas du hittar något du gillar!

  Kram

  Svara

  Snygga bågar absolut, men väldigt begränsat utbud av glas, exempelvis om man behöver prisma i glasen verkar det inte finnas hos Nivida. Trist för dom hade snygga bågar. Men om dom är billigast är jag osäker på, ex Specsavers kan du ju få två kompletta glasögon för knappt 2000kr 🙂

  Men håller helt med om att det är sjukt dyrt med exempelvis glasögon, det är ju inte så att man valt att ha synfel direkt!

  Svara

  Hej Johanna!

  Prismaglas ingår i enkelslipade glas hos Nividas och kostar alltså inget extra 🙂 Dessutom innebär priset 1499 SEK helt kompletta glasögon med båge, styrkor, behandlingar som anti-rep anti-reflex samt exempelvis prisma. Hoppas du hittar något du gillar!

  Kram

  Svara

  Dagen jag behöver glasögon lär det bli ett par i den stilen!

  Angående något helt annat, skulle du inte kunna göra ett inlägg om hur du retuscherar dina bilder? Så himla fina!

  Svara

  Dagen jag behöver glasögon lär det bli ett par i den stilen!

  Angående något helt annat, skulle du inte kunna göra ett inlägg om hur du retuscherar dina bilder? Så himla fina!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här