Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:51 | januari 15, 2019

7 billiga tips för att lyxa till badrummet (under 199kr)

Idag slog det mig att ni aldrig har fått se bilder på vårt badrum på nedervåningen? Kanske någon precis när vi hade köpt huset, men det gills ju inte. Tänk att vi köpte huset för 11 månader sedan? Och har bott här i 9 (!!!!!!!!!!) månader? VAD händer med tiden? Åh herregud den bästa tiden i hela mitt liv <3

Varför jag inte har visat det är väl för att vi har tänkt göra om lite härinne. Vi vill byta ut handfatet till ett dubbelhandfat, och en fräck kommod under. Just nu ska det vara någon form av ”coolt” designhandfat men det är väldigt opraktiskt. Har man jobbat som bloggare i 7år har man en del produkter hehe… Men sen vill vi få plats med handdukar, extra toapapper osv. Just nu måste vi ha allt sånt i skafferiet. Och mina produkter ligger FORTFARANDE i två kartonger för att det inte finns utrymme någonstans?

Nåja nu kommer mina 7 billiga tips för att lyxa till badrummet lite.

 1. Ställ fram blommor på handfatet. Det behöver inte vara snittblommor, i vintras plockade jag en gren från en gran och satte i vatten. Det blev så fint! Nu har vi torkade blommor, billigt och bra!
 2. Vill du inte köpa en dyrare tvål och handkräm så är mitt tips att köpa tvålpumpar och fylla upp dom! Det ser mycket lyxigare ut än att ha fula plastförpackningar framme. Tvålen jag har på bilden är ett pressutskick ifrån Åhlens egna märke Berså, billigare än tex Molton Brown eller L’occitanes som jag alltid kört på annars!
 3. Ställ tvålarna på en bricka! Något jag saknar i vårt badrum på nedervåningen är en liten bricka (i sten eller marmor) att ställa tvålarna på. Det skapar ett snyggt och stilrent stilleben och ramar in tvålarna på ett snyggt sätt.

4. Ställ fram en tavla inne på toaletten! Det ger ett mycket mysigare och varmare intryck. Jag tog bara en tavla som vi hade över här hemma, och det blev ju faktiskt väldigt bra! Det bröt av all marmor så fint.

5. Ha alltid doftpinnar inne på toaletten! Det finns att köpa på Hemtex, Zara Home, Åhlens, NK, H&M Home… Ja överallt! Det behöver inte vara fasligt dyrt men det skapar verkligen den där hotellkänslan. När det doftar sådär himmelskt gott! Välj tillexempel en doft som känns väldigt ren och lugn. Det behöver inte dofta supermycket kokos eller rosor. Den doften känner ju alla till. Välj istället någon som doftar ljuvligt i bakgrunden, och som man inte riktigt kan sätta fingret på. Vips så har du din ”egna doft” hemma.

Om du går förbi Zara Home någon gång så dofta på deras Black Vanilla, vi hade alltid den när vi bodde i Vasastan <3

6. Se till att vika ihop handdukarna perfekt! Våra stackars handdukar ifrån Missoni har fått sig en omgång (som ni ser har dom gått sönder upptill – måste fixa det asap!), men alla andra handdukar som ligger/hänger i våra badrum lägger jag någon extra sekund på att bara piffa till fint. Det ser mycket lyxigare ut än om dom ligger kors och tvärs i olika färger. Lägg kant i kant och vik alla på samma sätt innan du lägger dom i en prydlig hög! Detta är nog inget som någon tänker ”Guuud vad fint dom har vikt handdukarna!” MEN! Jag kan garantera att det kommer höja lyx-faktorn enormt! Gratis dessutom!

7. Se till att alla schampoo-flaskor står snyggt och prydligt och inte är fler än 5 stycken! Då ser det lätt rörigt ut. Du skulle kunna hälla i dem i tvålpumpar om du är riktigt satsig!


2 kommentarer2 kommentarer om “7 billiga tips för att lyxa till badrummet (under 199kr)”

  Tänkte bara tipsa om doftpinnar från Lagerhaus med doften Sandelträ som är helt MAGISK, passar i alla rum och väldigt unisex. Kostar bara 179:- och räcker länge!

  Svara

  Tänkte bara tipsa om doftpinnar från Lagerhaus med doften Sandelträ som är helt MAGISK, passar i alla rum och väldigt unisex. Kostar bara 179:- och räcker länge!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här