Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:49 | september 11, 2018

Har jag några blogg-kompisar?


”Hej Ellinor! Jag ÄLSKAR din blogg för att den är exakt olik alla andras. Det känns verkligen som att jag känner dig. Kanske för att du är väldigt personlig och delar med dig av många olika bitar i livet som ingen annan gör (?). Som prestationsångest, ångest, ånger, genuina vänskaper, drömmar, olycka, jobb, brustet hjärta och Din roll i livet på något vis. Fortsätt med det! Får dåligt samvete för att jag inte kommenterar mer ofta, så nu kommer en fråga jag faktiskt har grubblat över: Vilken typ av person du är på tex ett event eller i en kompis grupp. Det känns som att många andra bloggare/influencers har sin ”klick”? Men det känns inte som att du har det? Eller? Om inte, hur kommer det sig? Vem är Du på ett event? Kramar från Värmland!”

Svar: Ojojoj vilken fin kommentar, tack snälla du! Vilken energiboost<3 Tack snälla för kommentaren, varje gång någon kommenterar (oavsett vad) blir man påmind om att någon faktiskt läser bloggen ha ha <3

Din analys stämmer helt korrekt ha ha, jag har nog ingen blogg-klick. Jag har nog aldrig varit en person som tillhör ett helt gäng. I klassen hade jag såklart mina närmsta som jag umgicks med på fritiden, men i skolan umgicks jag med både handboll, hockey och fotbollskillarna (väldigt grupperat förutom jag och typ två till som hoppade emellan alla kompisar). Och såhär har jag egentligen varit i alla sammanhang igenom hela livet. Likaså bloggosvären. Jag står och snackar med mina närmaste, sedan rör jag mig genom ett helt rum och gör uppehåll för att prata med nya bekantskaper. De jag började hänga med för flera år sedan var såklart hela Nouw-gänget via Joanna Fingal som var chefredaktör då + de som bloggade på Devote pga vi låg under samma koncern så jag satt på deras kontor och jobbade.

Jag umgås med människor som jag har roligt med och som ger mig något. Jag tycker att det är roligt att prata om människan BAKOM bloggen/Instagramkontot. Oavsett vilken grupp de tillhör. Många står i sin klick och snackar, men jag är inte riktigt sån. Det känns kul att många som roddar event just nu bjuder in ordentliga blandningar utav människor också. Annars blir det lätt att man träffar samma samma. Så bloggerskor/influencers som jag har pratat med det senaste halvåret och tänk ”denna människan vill jag prata mer med!” är bla: Vanja Vikström, Johanna Yayas, Linn Herbertsson, Bisse, Edita Foodjunkie, Jana Interior, Isabella Löwengrip, Workoutispassion, Susanne Histrup, Joanna Swica, Valerie, Jessica Lagergren, SanneAlexandra, Matilda Djerf, Victoria Zätas Trädgård, Bianca Ingrosso, Alexia, Sheila, Niklas Berglind meeeed fleeeera. Jag skulle kunna rabbla 20 st till utan problem. Samt alla jag känner sedan tidigare såklart. Som ni märker är detta en salig blandning utav alla möjliga människor därute på internet. Sedan är ju jag precis som er? Jag konsumerar också bloggar, instagramkonton, youtubekonton och poddar. Och har jag följt någon länge känns det oftast som att jag känner den personen, då brukar jag gå fram och hälsa och säga att dem gör ett grymt jobb. Jag kommer nog aldrig kunna bli en ”cool bloggerska” som bara pratar med vissa och enbart hänger med dem. Det är inte riktigt jag. Jag är heller inte den som fotar mig speciellt mycket med andra profiler, jag fotas själv eller med mina närmsta vänner.

Men sen är jag absolut inte den mest sociala heller även fast det kanske verkar så nu ha ha. Jag snackar lite, oftast om livet/pepp/problem och sedan skålar jag och kanske går tillbaka till mina närmaste. Om jag inte känner att alla har det trevligt såklart, då hänger man ju hela kvällen. Men i grund och botten har jag ganska hög integritet och är rätt tillbakadragen. Vilket gör att jag tänker att andra också är det och kanske tycker att jag är jobbig som ”stör”.

Hoppas du/ni inte tyckte att detta var ett allt för flummigt svar ha ha…


2 kommentarer2 kommentarer om “Har jag några blogg-kompisar?”

  Du är grym! Gillar att läsa dina ”texter” 🌸 Dem är så fyllda av känslor, så att man verkligen känner det när man läser!

  Har en liten fråga gällande detta inlägg, det kanske är något som jag har missat som du redan berättat om.. men vad hände mellan dig och Hanna? Eller det kanske inte ”hände” något? Eller umgås ni fortfarande? Känns som ni gått från allt till inget? Eller har jag missat något?

  Keep up the good work!!

  Svara

  Du är grym! Gillar att läsa dina ”texter” 🌸 Dem är så fyllda av känslor, så att man verkligen känner det när man läser!

  Har en liten fråga gällande detta inlägg, det kanske är något som jag har missat som du redan berättat om.. men vad hände mellan dig och Hanna? Eller det kanske inte ”hände” något? Eller umgås ni fortfarande? Känns som ni gått från allt till inget? Eller har jag missat något?

  Keep up the good work!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här