Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:29 | september 4, 2018

Nu gråter jag

Ibland så är inte koncentrationen på topp. I fler dygn än vad jag nog minns (en dag eller några timmar är frustrerande men inget jag hakar upp mig på) har varit ganska jobbiga. Vad jag kan komma ihåg så är vi inne på 6e Dagen nu. Dem har inte varit tuffa, utan ansträngande och påfrestande. Inte en enda mening kommer ut fulländad. Den dör på vägen, och jag tappar bort mig. Påbörjar 1000 saker och avslutar inga. Är jag påväg ifrån köket upp till P på ovanvåningen glömmer jag vad jag höll på med efter två steg. Vart ska jag? Varför? Vad höll jag på med innan? Inte någon gång ibland, utan hela hela tiden. När jag skriver, mailar, pratar i tele, möten, samtalar med kompis eller whatever. Nu sitter jag med tre deadlines & två möten på tre dygn = möjligt. Plus allt annat jobb såklart. Fortfarande möjligt. MEN jag kommer ju fasiken ingenvart! Börjar om på nytt hela tiden. P blir frustrerad och försöker hjälpa till. Jag blir irriterad. Han reder ut. Tankarna trasslar sig igen. Och nu ikväll när jag trodde att helvetesdagen var över så har jag råkat boka en resa NU PÅ TORDAG. Till fredag (då ska vi bila till Göteborg för bröllop med Vår bil). Dvs tre deadlines & två möten på ett dygn = omöjligt. Plus allt annat jobb såklart. 100% omöjligt. Gråter nu. Ska försöka att inte väcka P som sover. Men jag fattar inte hur jag ska kunna somna utan tröst och att han säger att det ordnar sig imorgon. Innan han säger det kommer han dock bli superstressad då han hade tagit ledigt ifrån jobbet den 6e oktober och inte nu på torsdag… Stackars honom som är tillsammans med mig. Jag gör ju bara hans liv kaotiskt.

Och nej det är inte gå-in-i-väggen-symptom för mig. Det är adhdn. Den har varit vidrig senaste dagarna. Nått en ny nivå. Måste måste måste få stimulans och medicin. Jag försöker inte att vara mitt bästa jag 1 gång i veckan eller 1 gång om dagen. Utan jag genuint anstränger mig 15-50 gånger om dagen för att vara det. Ändå misslyckas jag och är den sämsta versionen utav mig själv. Försöker på nytt, om och om igen, för att slippa skämmas över mitt egna beteende. Känner mig 100% värdelös såna här dagar. Men det hör väl också till livet antar jag. Imorgon SKA bli en bättre dag. Puss godnatt.


8 kommentarer8 kommentarer om “Nu gråter jag”

  Stor stor kram till dig Ellinor. Känner igen mig så mycket i dina ord, har inte adhd men depression och paniksyndrom. Tack för att du delar med dig! Du gör denna värld lite enklare att leva i för alla som följer dig. Stor kram ❤️

  Svara

  Stor stor kram till dig Ellinor. Känner igen mig så mycket i dina ord, har inte adhd men depression och paniksyndrom. Tack för att du delar med dig! Du gör denna värld lite enklare att leva i för alla som följer dig. Stor kram ❤️

  Svara

  Har läst att du ska ta körkort nu. Ville bara tipsa om att det finns ADHD-anpassade körskolor/inriktningar på körskolor. Minns att Isabella Löwengrip skrev att hennes körskola hjälpte henne utifrån hennes ADHD. Kanske kan vara något för dig om det skulle kännas behövligt! Bara en tanke.

  Svara

  Har läst att du ska ta körkort nu. Ville bara tipsa om att det finns ADHD-anpassade körskolor/inriktningar på körskolor. Minns att Isabella Löwengrip skrev att hennes körskola hjälpte henne utifrån hennes ADHD. Kanske kan vara något för dig om det skulle kännas behövligt! Bara en tanke.

  Svara

  Undrar vad det kostar att ta ut pengarna? Vinstskatt osv? Och kan man ta ut pengarna precis när man vill, tex efter 5 månader?

  Svara

  Undrar vad det kostar att ta ut pengarna? Vinstskatt osv? Och kan man ta ut pengarna precis när man vill, tex efter 5 månader?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här