Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:01 | augusti 20, 2018

Herr & Fru Jansell

Här kommer en bildbomb ifrån helgens bröllop! Jag tycker att bröllopsbilder är det roligaste som finns att titta på, men så tänker jag att eventuella bröllopsgäster kanske tycker att det är kul att spara ner några också? Det hade i alla fall jag tyckt om någon annan hade fotat massor. Så detta inlägget är såklart för alla er läsare, men kanske främst för oss som var på bröllopet <3
Ebba och Erik 

Vad är inte ett bröllop utan sista-minuten stress? Ebba och Erik var ute i god tid. Men vår käre vän Stork hade fått sina knappar bortsydda av skräddaren på hans vita skjorta, vilket han upptäckte typ 10min innan vi skulle åka. Panik utbröt sig såklart, men personalen på Örenäs Slott där vi bodde var ÄNGLAR! De rotade snabbt fram ett sy-kit och knappar som Stork sedan fick sy fast när vi satt i bilen. Vi blev lite sena pga detta så var tvunga att köra ikapp tiden. Jag var helt anfådd när vi kom fram till kyrkan haha!

Vi tog bilarna till kyrkan. Här stod jag, P och Storks fästmö Felicia och inväntade honom. Stressen haha… Denna bilden är tagen 30min innan vigseln började.

Titta vilken fin skylt som stod framme när vi kom till kyrkan. Traditionellt sätter sig ju Hans familj och vänner på ena sidan. Och hennes på andra sidan.
Erik ser sammanbiten ut.

Det är alltid en viss stämning i väntan på att brudparet ska komma in i kyrkan. Vissa pillar på något, andra pratar för fula muggar, andra sitter tysta. Några kollar i informationsbladen och en del tittar upp i taket. Själv blir jag väldigt nervös för brudparets skull och sitter och pillar nästan frenetiskt på saker.


Sedan kom dom in. Brudparet. Och när det var dags att säga lovorden och Mikaelas röst sprack så kunde jag inte hålla tårarna inne längre. När hon fick en näsduk räckt till sig, och fick svälja klumpen i halsen för att sedan säga de sista orden ”Att älska dig, i nöd och lust, tills döden skiljer oss åt” så var det omöjligt att inte få rysningar över hela kroppen. Tänk att dem har varit ett par i 8år? Man märker hur dem genuint älskar varandra på ett så fint och enkelt sätt. Det går inte att undgå. Att dom har växt ihop och blivit Ett sedan många år tillbaka.

Sedan var det dags att springa ut i kyrkan som nygifta! Och vi stod redo med torkade rosenblad i alla möjliga nyanser.

<333333!Johanna var på plats! Vi jobbar ihop då hon är PR-chef på Loréal! Hon är nog den absolut snällaste människan jag någonsin har jobbat med. Hennes energi bara sprudlar. Och nu ska hon bli mamma också!!! Woaaah! In och gratta henne på hennes IG vettja! @Johannadjerf
Sedan var det kramkalas. Alla ställde sig i kö för att få önska brudparet grattis och att de ska leva lyckligt i alla sina dagar!
Därefter skulle denna goingen skjutsa brudparet till efterfesten. Hur orimligt härlig ser han inte ut!!! Blev lite småförälskad.
I hans bil också. Hur fin är inte Mikaelas klänning?! Kär!
Vi gäster fick åka vintage-bussen!
Toast Madamen stod redo och välkomnade alla och försökte styra ihop allt det praktiska. Vilket häst-jobb att vara toast madam alltså! Man är ju ansvarig för hela festen. Otroligt viktigt och ärofyllt uppdrag!
Let the förmingel begin!!

Felicia och Stork (ser ni så fint han hade sytt fast sina nya knappar!). Detta paret har vi kommit mycket närmre denna sommaren vilket jag är väldigt glad för. Stork och jag retas med varandra som två syskon i puberteten. Han tycker att jag är otroligt irriterande ibland och vise versa. Ibland vill jag dränka honom men jag tyckte inte att det var läge på bröllopet och allt…Efter förminglet blev vi ledda in i ett rum där vi fick vänta lite mystiskt innan vi kom in i lokalen där efterfesten hölls. Dem hade gjort det så himla himla fint!!!

Maten var supersmarrig, och min favorit blev efterrätten. En pavlova (som jag inte ens har gillat innan?) men som jag PÅ RIKTIGT svalde ner hel. Det var så otroligt otroligt gott!
Talen avlöste varandra. Och toast mastern körde en liten truddelutt!
Denna säger ganska mycket om stämningen!
Slutlåten blev ”We are the world, we are the childen, we are the once who make are better place…..” med kändisarnas tolkning av Michael Jacksons klassiker ni vet. Vet inte riktigt vad låten heter bara hehe. Väldigt fint moment. Vi alla var ETT.
Sedan styrde vi kosan mot BAREN!!! ”Das kontor”
Stiliga män överallt vart man än kikade! Lyxigt!
Dags för bröllopsvals! Ryser när jag tittar på dessa bilderna <3
Dansgolvet fullkomligt exploderade efter det. Min kille lärde känna Kristoffer när dem båda säsongade i St Anton för 10 år sedan. Så alla de grabbarna klädde ut sig till skidåkare.
Stork stod såklart för underhållning och kom in med några bubbelflaskor som snabbt gick åt.

EN GREJ som jag rekommenderar ALLA bröllop att ha, är att ha ett band som kör lekar med alla på dansgolvet. Sångaren delade upp dansgolvet i två lag. Tjejer mot killar. Sedan körde vi ”Så ska det låta”, ni vet som går på SVT? Sångaren sa ett ord, tex ”Killnamn” så skulle man sjunga en låt typ ”Hey Mickey Mickey hej Mickey du är helt okeeej!” så fick man poäng. Jag gick all in och vi tjejer vann!! Jag dog på riktigt av skratt åt denna leken. ÄLSKADE DEN. Sedan körde vi danstävlingar också där alla i laget skulle härma brudgummen när han dansade osv.

För er som undrar hette bandet ”6mannabandet Covered With What”. Boka dem för fasiken!! Dem var GRYMMA på fest.
Jag vet inte riktigt vad som hände men det blev en livslevande KLUBB på dansgolvet. Killarna kom in med en stor lysande GÅS med en 6L Grey Goose flaska i. Grät av skratt! Hälften åkte såklart ner i backen. Det fanns rökmaskiner, laser och sån där maskin som sprutar kolsyra. Vid 05 signade jag ut men en del stannade kvar tills 06. Tecken på en riktigt riktigt lyckad kväll.

TACK UNDERBARA MIKAELA OCH KRISTOFFER. Nu är det ni två föralltid! Sluta aldrig att vara så genuina och härliga som ni är. Hela bröllopet kändes Jansell rätt igenom. 10p!


8 kommentarer8 kommentarer om “Herr & Fru Jansell”

  Är det bara för mig jag har svårt att se dina bilder som du lägger ut när jag är inne från mobilen? Det blir en Pinterest ikon uppe i hörnet istället!

  Svara

  Hej! Jag blir sååå ledsen över detta. Inlägget ”funkade” och bilderna gick att se när jag la upp dem. Massa kompisar skrev osv och berömde. Och nu funkar det inte?? Jobbar på problemet men jag antar att det är storleken på bilderna och att dem är ”för stora”. Så jävla trist. Sitter och jobbar med det nu!! Ber om ursäkt 🙁 <3

  Svara

  Är det bara för mig jag har svårt att se dina bilder som du lägger ut när jag är inne från mobilen? Det blir en Pinterest ikon uppe i hörnet istället!

  Svara

  Hej! Jag blir sååå ledsen över detta. Inlägget ”funkade” och bilderna gick att se när jag la upp dem. Massa kompisar skrev osv och berömde. Och nu funkar det inte?? Jobbar på problemet men jag antar att det är storleken på bilderna och att dem är ”för stora”. Så jävla trist. Sitter och jobbar med det nu!! Ber om ursäkt 🙁 <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här