Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:40 | mars 25, 2018

Hejdå Amsterdam – Stockholm i 48h innan avfärd


Jeans Bikbok // Sneakers BilliBi // Väska Åhlens // Skjorta Sleek Atelier // Kappa 2nd Day // Solglasögon Celine New Audrey // Örhängen Sophie By Sophie 

Min outfit jag bar igår på vår shoppingdag här i Amsterdam. Jag köpte träningskläder på Primark (varför ens? Jag tränar inte) plus strumpor och plock samt en ny tunn dunjacka i beige (har den modellen i tre färger sedan innan). Juste! Och en present till P. Vi har haft som grej att köpa vinkorkar med figurer på när vi reser. Så när jag stod i kassan och skulle köpa en med en stor flamingo på, så ser jag 6st äggkoppar i mässing som bara stod där och väntade på mig… Wuhu! Väldigt härlig grej att vara unik med! Men nu är jag pank inför resan till Alperna på tisdag. Hinner vara i Stockholm i knappt 48h innan flyget går till Schweiz.

Jag har haft 5 otroliga dagar här i Amsterdam med kollegorna, och jag är heeelt frälst. Jag älskar den här staden såå mycket och kommer GARANTERAT att åka tillbaka. Av Budapest/Prag/Krakow/London och kanske till och med Paris… Så vinner Amsterdam överlägset. Åk hit! Nu ska jag packa det sista. Ha en fantastisk söndag!


4 kommentarer4 kommentarer om “Hejdå Amsterdam – Stockholm i 48h innan avfärd”

  Åh där fick man ett weekendtips då! 🙂 Har hört att det är en underbar stad!

  Svara

  Åh där fick man ett weekendtips då! 🙂 Har hört att det är en underbar stad!

  Svara

  Visa gärna jackan du köpte! Vill också ha en beige du jacka men har ej hittat någon fin 🙂

  Svara

  Visa gärna jackan du köpte! Vill också ha en beige du jacka men har ej hittat någon fin 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här