Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:14 | mars 3, 2018

Instastorys mest frågade denna veckan

Inlägget innehåller adlinks.

När tiden hinns med så har jag ju börjat med ett nytt litet tema i bloggen. Jag frågade i förra veckan vad ni tyckte och ni verkade gilla idéen. Så vi kör! Detta är plaggen ni har frågat om mest på min Instastory genom veckan:

Min blåa tröja

Här hade jag trätt på mig min nya blåa tröja som jag har fått såå mycket komplimanger för verkligen. Och SOM jag älskar den! Finns i fler färger också för den som är sugen. Nu har jag dock ingen rabattkod på den längre – sorry guys!


Mina stora örhängen 74kr på rean!!

Här hade jag ätit lunch med Carro och var påväg till ett möte med Google där vi skulle spika det sista inför lanseringen i Nederländerna. Och i torsdags skickade jag ut de första inbjudningarna till profiler! Vi bestämde att färre stora profiler är bäst lämpat för denna kampanjen. Men det beror ju på kund också. Vi hade en kund som ville ha typ 100 svenska profiler, med ca 3000 följare och ingen fick bo i en storstad. Det blev svinbra det med.

Paris t-shirten

Jag har ju fått en dille på t-shirts. Innan har jag bara haft helvita men nu vill jag istället ha färger och mönster. Dock ALLTID samma modell. ”Längre” ganska slimmade, kortare ärmar och höga i halsen. Denna har allt fast inte det superkorta ärmarna, men då vek jag upp den. Relatables färg är rosa, man måste ju leva sitt brand osv hehe!!

Mina glasögon ifrån Nividas i denna modellen

Mina glasögon får jag alltid frågor om, nu har jag dock satt mig på dom så dom är helt snea haha!! Jag har -2.75 på ena ögat och -2.45 på andra. Plus något mer synfel som jag behöver uppsöka en ögonläkare för men jag orkar inte. För att börja använda linser behöver jag dock göra det…


Min gråa stickade tröja med ballongärmar 

Nya favvotröjan! Här hade jag vaknat på helt fel sida. Inte så att jag var arg, utan bara djupt ledsen. Jag vet inte varför men så är det ibland. Jag är helt övertygad om att vi kvinnor lever med så mycket mer pms vad vi tror. Ibland kan en våg av meningslöshet sköljas över mig och då känns allt i livet värdelöst. Det kan vara när som helst. Dock typ en gång i månaden och sen går det över efter ca 1h. Det är inte att jag är deprimerad överlag, inte alls! Pms….
Svart oversize kavaj från Lindex, finns bara i rutigt nu dock

Denna kavajen är mitt mest använda plagg i garderoben just nu. Jag köper enbart kavajer i den här modellen just nu. Lite längre så de går över halva rumpan nästan.

Min mössa

Här hade jag fått massa pepp ifrån er dagen innan vår lägenhet kom ut till försäljning. Hela veckan hade vi more or less flyttpackat ner grejer till förrådet, mamma hade kommit och hämtat nya täcken plus mattor som vi inte ville slänga så hon fick dom, vi hade pratat med massa olika mäklare, stylat lägenheten, köpt småplock som är fint på bild och bara i allmänhet stressat ihjäl oss haha. Fyfan vad jobbigt det är att just SÄLJA. Man mår ju psykiskt dåligt haha!! Jag har ju aldrig gjort det innan, men jag minns att när vi köpte den här lägenheten för 1,5år sedan och P inte hade sålt sin lägenhet ännu så gick han mer eller mindre runt i tystnad i två veckor innan den var såld. Nästa köp får bli något vi vill bo i lääänge hehe så vi slipper flytta igen.

Jag har flyttat ganska många gånger med mamma när jag växte upp. Kanske 6 gånger? Och inga med pappa. Jag har tyckt att det har varit askul att flytta med mamma men samtidigt skönt att alltid ha pappa på samma ställe. Alla har ju upplevt olika med att flytta runt mycket i barndomen. Har ni mått dåligt utav det?


12 kommentarer12 kommentarer om “Instastorys mest frågade denna veckan”

  Kan du göra en sminkvideo eller guide och hudvårdsrutin? Din hud lyser så fint 🙂

  Svara

  Kan du göra en sminkvideo eller guide och hudvårdsrutin? Din hud lyser så fint 🙂

  Svara

  What? Hur kan du ha -2.75 och gå runt utan varken glasögon eller linser?

  Svara

  Haha det är såååå sjukt. Alla optikers (vad heter det i plural?) och ögonläkare som jag har träffat blir också chockade men tror att det är för att jag ändå är så pass ung att ögonen fortfarande kan fokusera. Men desto mer jag använder mina glasögon, desto sämre ser jag utan. Sen har ju jag aldrig vetat hur bra ”alla andra” har sett. Men sedan har jag ju huvudvärk så fort jag inte använder dem också haha!

  Svara

  What? Hur kan du ha -2.75 och gå runt utan varken glasögon eller linser?

  Svara

  Haha det är såååå sjukt. Alla optikers (vad heter det i plural?) och ögonläkare som jag har träffat blir också chockade men tror att det är för att jag ändå är så pass ung att ögonen fortfarande kan fokusera. Men desto mer jag använder mina glasögon, desto sämre ser jag utan. Sen har ju jag aldrig vetat hur bra ”alla andra” har sett. Men sedan har jag ju huvudvärk så fort jag inte använder dem också haha!

  Svara

  Hejhej!

  Just de t-shirts i modellen som Paris-tischan är mina favoriter, men de är sjukt svåra att hitta. Har du några tips var man kan hitta det i helst helsvart och helvitt? Eller göra ett inlägg med länkar? Hade gjort min vecka

  Svara

  Omg så sant. Det är skitsvårt att hitta!! Jag älskar ju gråa och vita. Ska försöka kika på detta!!! Budget eller lyx? <3

  Svara

  Hejhej!

  Just de t-shirts i modellen som Paris-tischan är mina favoriter, men de är sjukt svåra att hitta. Har du några tips var man kan hitta det i helst helsvart och helvitt? Eller göra ett inlägg med länkar? Hade gjort min vecka

  Svara

  Omg så sant. Det är skitsvårt att hitta!! Jag älskar ju gråa och vita. Ska försöka kika på detta!!! Budget eller lyx? <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här