Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:23 | februari 20, 2018

Instastory favoriter denna veckan

Jag får sååå mycket frågor i DM på Instagram varje dag, och det är svårt att hinna svara alla. Om jag hinner hade därför detta mer än gärna fått bli ett återkommande tema i bloggen… Att jag svarar på era mest frågade frågor under veckan på Instastory. Denna veckan var det mycket kläder (som jag aldrig hinner fota riktiga outfits i utan jag bara springer runt hehe). Nu får vi hoppas att många av er har kikat på storyn så ni fattar vad det är jag lägger upp här, annars kan vi ju ta bort detta konceptet.

Vida randiga jeans ifrån Lindex (klick! länk!).

Modellen heter Lycke, är aslånga, och släpps i butik nästa vecka. Poloblus ifrån Topshop köpt i höstas. Så snygga till en vit off-shoulder top. Den jag har var tyvärr för skrynklig för att fotas i.


Ögonskugga ifrån OFRA // Topp under ifrån Envii

Här sminkade jag mig inför ett frukostseminarium på jobbet, där vi hade bjudit in den digitala marknadschefen för att snacka om misslyckade och lyckade influencer marketingkampanjer. På plats var det många stora bolag. Kul! I alla fall. Här kletade jag på en highliter som ögonskugga som jag får frågor om vaaaarje dag. Jag fick den utav Andrea Hedenstedt och jag använder den i hela ansiktet för extra glow.


Marinblå satinskjorta med volangärmar & kortare jeans med hög midja ifrån Lindex (modell Extended artikelnr 7647809)

Denna outfiten gjorde att ni gick loco i DM. Det gjorde mig väldigt glad för jag gillade verkligen denna looken. Mina tjejkompisar berömde mig X antal gånger för att rumpan blev snygg i denna passformen också. Till detta hade jag ett par svarta ”strumpklackar” som ju är så trendigt. Hade velat ha denna outfiten i en RIKTIG outfitbild. Fy mig.


Vinterjacka och liknande billigare alternativ 

Bild tagen utanför kontoret när jag tackar för en fantastisk dag. Som ni ser i bakgrunden är hela vårt kontor rosa. I love it. Vinterjackan är en ny favvo som är superhärlig, för man slipper ha halsduk och mössa. Den håller liksom öronen och halsen varma i alla fall.

Tisha ifrån Lindex 99kr och kavaj ifrån Zara som jag använt sönder nu

Här grät jag för att youtubekändisarna Jocke och Jonna berättade att de väntar barn. Jag följer inte dem egentligen men råkade få upp klippet. Sen såg jag att Helene Torsgården som också kör youtube väntar en liten bebbe och då grät jag igen. Det är något visst med barn alltså.

Det är alltid kul att få inputs på vad ni tycker om såna här nya format. Skit? Eller superbra? Eller fula bilder? Hur vill ni ha det istället?


18 kommentarer18 kommentarer om “Instastory favoriter denna veckan”

  Asbra inlägg!! Länken till jeansen verkar inte fungera dock och är så sugen på dem!! Vet du vad de heter så man kan kolla i butik ist?

  Svara

  Det är sååå konstigt. Den funkade inte för mig heller. Men jag skrev med artikelnr etc! Vet ej om min färg kommer att släppas (om någon ifrån Lindex läser detta får ni gärna svara). Men just nu finns de ju i vitt och dem är lika snygga tycker jag 😀 <3 Jag vill ha dem också och plåtades i dem för Jotex.

  Svara

  Asbra inlägg!! Länken till jeansen verkar inte fungera dock och är så sugen på dem!! Vet du vad de heter så man kan kolla i butik ist?

  Svara

  Det är sååå konstigt. Den funkade inte för mig heller. Men jag skrev med artikelnr etc! Vet ej om min färg kommer att släppas (om någon ifrån Lindex läser detta får ni gärna svara). Men just nu finns de ju i vitt och dem är lika snygga tycker jag 😀 <3 Jag vill ha dem också och plåtades i dem för Jotex.

  Svara

  Älskar det här konceptet. Inlägg med ”perfekta” bilder varvat med iphonebilder eller från snapstory gör din blogg väldigt härlig att kolla in på. Det gör att jag inte klickar bort något inlägg på bloglovin, utan snarare sparar det tills att jag har tid att läsa noggrant.
  Puss!

  Svara

  Men ååå fan vilken go kommentar! Tack snälla! Även fast inlägget inte var det finaste jag gjort hehe, så tyckte jag ändå att formatet var ganska härligt. Jag gillar ju story och använder det på ett ganska personligt sätt. Så i mina ögon kändes det som ett ”förlängt blogginlägg” på något vis. Men TACK! Alltså verkligen. Jag har varit så osäker det senaste på vad ni vill läsa om, man blir lite knäpp efter att ha gjort detta i 10år hehe. KRAM <3

  Svara

  Älskar det här konceptet. Inlägg med ”perfekta” bilder varvat med iphonebilder eller från snapstory gör din blogg väldigt härlig att kolla in på. Det gör att jag inte klickar bort något inlägg på bloglovin, utan snarare sparar det tills att jag har tid att läsa noggrant.
  Puss!

  Svara

  Men ååå fan vilken go kommentar! Tack snälla! Även fast inlägget inte var det finaste jag gjort hehe, så tyckte jag ändå att formatet var ganska härligt. Jag gillar ju story och använder det på ett ganska personligt sätt. Så i mina ögon kändes det som ett ”förlängt blogginlägg” på något vis. Men TACK! Alltså verkligen. Jag har varit så osäker det senaste på vad ni vill läsa om, man blir lite knäpp efter att ha gjort detta i 10år hehe. KRAM <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här