Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:02 | februari 15, 2018

Förlåt

Förlåt för att jag inte alltid är den bästa flickvännen. För att jag lägger saker huller om buller som du precis har organiserat. Förlåt för att jag ofta tar saker du gör för givet. Förlåt för att jag inte alltid lyssnar ordentligt, och för att jag ber dig att komma till sak när du berättar en historia. Det är inte meningen att stressa dig, jag bara är så som person.

Jag analyserar dig, mig och oss hela tiden. Jag vet mina svaga punkter, och jag vet dina. Jag kan räkna dem, våra svagheter, en efter en. Listan skulle kunna bli flera A4 papper lång. Men hur mycket jag än vrider och vänder på dem, så inser jag att dem är väldigt små. Svagheterna. Dem är värdsliga. Inga som kan bryta oss.

Min skatt, låt oss förvalta det här. För det är inget jag vill be om ursäkt för att jag glömde bort att göra.

Inte ens i våra största bråk tvekar jag. Jag har aldrig tvekat på oss.


6 kommentarer6 kommentarer om “Förlåt”

  Wow vilken fin text!
  När man läser får jag känslan att det verkligen kommer direkt från hjärtat. Gåshud efter första meningen! Håll hårt i varandra. Kärleken är starkast!

  Svara

  Wow vilken fin text!
  När man läser får jag känslan att det verkligen kommer direkt från hjärtat. Gåshud efter första meningen! Håll hårt i varandra. Kärleken är starkast!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här