Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:55 | februari 6, 2018

Vardagslistan

Bjussar på några bilder ifrån en frukost i hamnen i Kapstaden. Och sedan på en lista om min vardag… Dvs ingenting av det ni ser på bilderna hehe… Here we go:

Något jag värderar högt i min vardag:
– Sättet jag vaknar upp på varje morgon. Han hoppar in i duschen, det blir ljus ute, jag snoozar två gånger, får en puss i pannan och sedan äter vi frukost ihop. Varje morgon!
– Att han lagar middag när han kommer hem som jag sedan njuter av medan jag kollar på en favoritserie
– Att jag har så flexibla tider

… Är på riktigt så glad över detta prick varje dag!

Det här äter jag till frukost:
– Smoothie med grönkål, banan och bär. Eller en smörgås med leverpastej. P sätter alltid på en kanna kaffe men jag föredrar te innan klockan 10:00. Men jag dricker alltid kaffet för att inte göra honom besviken. Så glömmer jag att säga något varje morgon också hehe.

När går jag och lägger mig:
Mellan 21-22, jämt. Sover jag dåligt blir hela min vardag förstörd. Dessutom ÄLSKAR jag myshäng i sängen. Ibland kollar vi serier fram tills 00, men oftast somnar jag vid 23. Alltid efter honom.

Saker som står på min tråkiga vardagliga to-do just nu och som jag aldrig gör:
Oh fyf*n snark…

– Veckohandla mat och planera min matkonsumtion. Kommer ju aldrig hända att jag får in detta på rutin… Kanske när en får barn hehe.
– Vika om alla mina kläder i min garderob
– Sätta upp en hänggardin i köket plus be en sömmerska sy en sittdyna till kökssoffan
– Hämta upp våra nya prints på posten som jag har köpt
– Gå till läkaren med mina hudproblem i ansiktet

Det här äter jag till lunch:
– Hehe eeeh typ tre knäckemackor eller en smoothie om jag är själv hemma? Vilket är ca 50% av tiden. Resterande 50%en äter jag pokebowls, sushi, sallader, råbiffar eller fisk.

Något jag vill få in i min vardag:
Prata med mina tjejkompisar som jag uppskattar mer än allt annat. Men lätt att glömma bland vardag, events och parmiddagar. Samt träna obviously! Min kropp mår ju SÄMST, speciellt ryggen och axlarna.

Något jag vill få ut ur min vardag:
Det onödiga jävla självrannsakandet. Far och flyg!!!

När jag går upp:
Jag är ju högsta gradens mästare på att snooza. Är inte P hemma kan jag snooza i 2,5h. Men oftast runt 07.

Jag går till jobbet:
Väljer ju fritt när jag jobbar hemma, men med nya jobbet mellan 08-09. Är som bäst när jag kommer in halv nio, hinner fixa kaffe och sedan vara igång vid kvart i nio.

En vanlig vardagsmiddag:
Köttfärssås på söndagar, husmanskost i alla dess former, take away, vad som bjuds på hos vänner och mycket kött ifrån pappas gård. En couscoussallad med avokado och granatäpple till det.

Har jag söndagsångest:
Aldrig någonsin verkligen. Tack gode Gud för det. Men jag ”skämmer inte bort mig” på lördagsnätterna längre och jag älskar mitt jobb.

Nu är listan slut men herregud vad jag älskar min vardag och uppskattar den. Jag försöker verkligen att vara tacksam för småsaker så att jag inte bara lever för helgerna. Livet blir så platt då.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här