Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | december 15, 2017

Mina vänner svarar på frågor om mig – Caroline Steen

Det är dags för inlägg nummer två i min serie ”mina vänner svarar på frågor om mig”. Och next på tur står Caroline Steen! En av mina ”nyare” vänner, men samtidigt den som är mig absolut närmast. Hon har varit bästavän med min pojkvän sedan tonåren, och till en början var vi inte BFF’s. Carro är nämligen den mest pratglada människan jag vet, medan jag är mer tillbakadragen om jag inte känner någon. Carro och hennes Andreas har vi träffat i snitt 2ggr i veckan under hela året, rest ihop, styrt fester, middagar, äventyr etc. Vi funkar med andra ord så sjukt bra ihop.

Nu ska dem flytta ner till sitt pampiga drömhus i Linköping, och ingen är gladare än vi för deras skull. Jag har svårt att se att våra band kommer försämras, snarare att vi bara kommer ses mer sällan. Äsch nu kör vi:

Hur länge har du känt Ellinor och hur lärde du känna henne?
Jag har känt Ellinor i snart 2 år och jag minns första gången vi träffades som det var igår! Ellinor, P och några andra nära vänner var bjudna på middag hem till oss. Men Ellinor skulle på ett bloggevent så var det bara P som kunde komma. Vi satt och åt god mat, drack massor med vin och GT’s. Sen ringde det på Ps telefon och då var det Elli som frågade om hon kunde komma förbi och hon var självklart välkommen.

Ellinor kommer, alla hälsar på henne hon får ett glas vin och slår sig ner runt matbordet. Där satt hon tyst i säkert 3 timmar, men jag förstår henne för när jag, Fanny och Anna Hägg är bjudna så får ingen annan en syl i vädret haha. Det är mitt första minne av henne.

Hur skulle du beskriva Ellinor med tre ord?
– Omtänksam, vet att hon alltid finns där för mig och ställer alltid upp om man behöver hjälp med något.
– Ärlig, precis som mig själv så säger vi precis vad vi tycker utan att linda in saker.
– Målmedveten är det sista ordet jag skulle vilja beskriva Ellinor, hon har en idé om hur hon vill leva om 10år och kämpar mot det.

Har Ellinor förändrats sen ni träffades? På vilket sätt i så fall?
De första gångerna jag träffade Ellinor var jag något skeptisk, det här var den första ”flickvännen” som P presenterat så man kan minst sagt säga att Ellinor fick gå under luppen… Jag uppfattade henne som väldigt tyst och tillbakadragen men nu efter 2 år så är det tvärtom. Ellinor är en helt annan person i mina ögon, tar för sig, pratar nonstop, skrattar hela tiden och drar roliga skämt men framförallt känns hon som en kompis jag haft hela livet.


Andreas, Carro och jag i Budapest förra nyåret.

Vad pratar Ellinor helst om när det bara är ni två? 
Vi pratar mest om våra män, planerar resor, pratar framtid och jobb. Även när vi umgås med våra män så slutar det alltid med att Andreas och P sitter i ett rum och jag och Ellinor i köket och dricker vin och snackar skit i flera timmar. Ibland glömmer vi bort att våra killar faktiskt är i rummet bredvid haha…

Finns det en sida av Ellinor som saknas i bloggen? Vilken i så fall?
Inget jag kan komma på.


Min älskling!!! 

Hur är Ellinor som kompis?
Helt fantastisk! Hon finns alltid där och ställer alltid upp. Hon bryr sig väldigt mycket om sina nära och kära men det jag älskar mest hos henne är att hon är väldigt rak, står för vad hon tycker och tänker och är inte rädd för att säga ifrån!

Vad gör Ellinor som du stör dig på?
När Ellinor beställer mat så har hon sån beslutsångest och ändrar allt på menyn, sen slutar det ändå alltid med att hon väljer samma som en själv. 


På en innegårdsfest jag och P hade i somras 

Drar hon igång bråk ofta?
Nej det skulle jag verkligen inte säga utan snarare tvärtom så är hon väldigt mån om att alla ska ha det bra. Men är det någon som säger eller gör något som irriterar Ellinor är hon inte blyg med att säga vad hon tycker eller ställa frågan ”Hur menar du?”. Hon kan dock ha åsikter kring hur P gör saker och kan till och från säga till honom. Men samtidigt är han inte sen med att kontra, så då kan det bli en kortvarig konflikt.

Kommentar ifrån Ellinor: Haha jag skrattar ihjäl mig! Jag och P tjivas som två gamlingar emellanåt men börjar oftast skratta efter någon minut eller två. Mitt i prick Carro! Obs, gör det egentligen bara i Carro och Andreas sällskap pga vi känns numera som familj.

Hur upplever du Ellinor i grupp? Vilken person är hon då?
I grupp med nya människor är hon fortfarande lite lugn och tillbakadragen men är hon i en med sina närmsta vänner är hon väldigt framåt och rolig. Lite knäpp ibland också men jag älskar det med henne.

Vad är det bästa med Ellinor?
Hon är väldigt bra på att lyssna, är ärlig och alltid glad.


Herr och Fru Steen i Cannes i somras. Finns inga jag har hängt mer med under året!

Vad borde Ellinor tänka på oftare?
Inte oroa sig över saker, allt löser sig alltid och ibland så överanalyserar hon lite mycket.

Vad gör Ellinor irriterad?
Finns mycket som gör henne irriterad men det går över lika snabbt som det började. Hon har väldigt kort temperament!

Vad värdesätter du högst i din och Ellinors vänskap?
Oavsett om vi inte har setts på ett tag eller pratat i telefon så nästa gång vi ses så känns det som vi sågs igår. Jag kan alltid vara mig själv med henne utan att hon dömer vilket gör att jag oftast frågor henne om råd för jag vet att jag alltid får ärliga svar tillbaka.

Är Ellinor en ytlig person?
Alla är vi ytliga på något sätt! Utåt sätt tror jag folk uppfattar henne som ytlig eftersom hon är bloggare men om du lär känna Ellinor så är hon väldigt djup och omtänksam.


Inför en dagsfest i somras när vi skulle ha boule-turnering

Så! Vad tyckte ni? Många punkter var väldigt lika Elins vilket jag inte trodde att dem skulle vara! Vill ni läsa hennes svar om mig kan ni göra det här. Men skönt ändå att jag har en tydlig karaktär som genomsyrar i alla mina relationer. Men jag kanske borde komma på andra frågor så mina vänner får avslöja mer? Har ni några förslag? Carro valde dock tre helt andra ord för att beskriva mig<3

Jag personligen älskar den här serien för jag lär känna mina vänner bättre och får mer insikt i vad dem tycker. Vi diskuterar ju även svaren efteråt vilket är väldigt givande. Så om ni inte gillar det SÄG DET så hittar jag på något annat! Vore kanske kul att bjuda in mamma, P, etc… Hm.


14 kommentarer14 kommentarer om “Mina vänner svarar på frågor om mig – Caroline Steen”

  Alltså jag är så kär i Carros klädstil!! Tidlös, elegant och lyxig – utan att se tantig ut. Älskar det! Skulle du kunna fråga henne var klänningen hon hade på sig på ert julbord på Gamla Riksarkivet (ser mörkblå ut med små stenar på) är ifrån? Samt kanske hur hon tänker kring kläder/ var hon köper dem:)

  Svara

  Hennes stil är magisk!! Hon är sjukt stilren. Ska fråga!! Hon läser säkert denna kommentaren dock och kan svara själv 😉 <3

  Svara

  Hej Linnea.
  Tack snälla för dem fina komplimangerna, blir så glad 🙂
  Det är faktiskt ingen klänning, utan en svart kjol från H&M och en svart tröja med pärlor och glasstenar på från Massimo Dutti.
  Dem flesta kläderna som jag köper kommer från Massimo Dutti, dem har väldigt stilrena och eleganta kläder till en bra peng. Kan varmt rekommendera om du inte har shoppat där tidigare 🙂

  Svara

  Tack så mycket för svar, ska spana in Massimo Dutti direkt:) Kram

  Svara

  Alltså jag är så kär i Carros klädstil!! Tidlös, elegant och lyxig – utan att se tantig ut. Älskar det! Skulle du kunna fråga henne var klänningen hon hade på sig på ert julbord på Gamla Riksarkivet (ser mörkblå ut med små stenar på) är ifrån? Samt kanske hur hon tänker kring kläder/ var hon köper dem:)

  Svara

  Hennes stil är magisk!! Hon är sjukt stilren. Ska fråga!! Hon läser säkert denna kommentaren dock och kan svara själv 😉 <3

  Svara

  Hej Linnea.
  Tack snälla för dem fina komplimangerna, blir så glad 🙂
  Det är faktiskt ingen klänning, utan en svart kjol från H&M och en svart tröja med pärlor och glasstenar på från Massimo Dutti.
  Dem flesta kläderna som jag köper kommer från Massimo Dutti, dem har väldigt stilrena och eleganta kläder till en bra peng. Kan varmt rekommendera om du inte har shoppat där tidigare 🙂

  Svara

  Tack så mycket för svar, ska spana in Massimo Dutti direkt:) Kram

  Svara

  Hej Linnea.
  Tack snälla för dem fina komplimangerna, blir så glad 🙂
  Det är faktiskt ingen klänning, utan en svart kjol från H&M och en svart tröja med pärlor och glasstenar på från Massimo Dutti.
  Dem flesta kläderna som jag köper kommer från Massimo Dutti, dem har väldigt stilrena och eleganta kläder till en bra peng. Kan varmt rekommendera om du inte har shoppat där tidigare 🙂

  Svara

  Hej Linnea.
  Tack snälla för dem fina komplimangerna, blir så glad 🙂
  Det är faktiskt ingen klänning, utan en svart kjol från H&M och en svart tröja med pärlor och glasstenar på från Massimo Dutti.
  Dem flesta kläderna som jag köper kommer från Massimo Dutti, dem har väldigt stilrena och eleganta kläder till en bra peng. Kan varmt rekommendera om du inte har shoppat där tidigare 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här