Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:29 | december 4, 2017

Min önskelista 2017

Inlägget innehåller affiliate-länkar.

Här kommer årets önskelista! P frågade mig igårkväll vad jag önskar mig så jag tänker att detta kommer lägligt. Jag har mer och mer fattat tycke för porslin, då jag i höstas köpte mina första Wedgewood skålar på en loppis i Skåne. Jag blev så obeskrivligt lycklig av dem och blir fortfarande när jag äter ur dem. När jag insåg att min Bottega som kostar över 20k, skulle kunna spolas ner i toaletten utan att jag skulle bli ledsen så förstod jag mina felprioriteringar i livet en aning. Hehe. Porslin för the win!

Vill förresten poängtera även om det känns självklart… Att paket verkligen är prio sist på julen. Det om något har jag blivit varse om med åren… Man kan inte köpa kärlek eller god hälsa. Sedan några år tillbaka har jag faktiskt inte önskat mig någonting, men mina nära snokar bäst de kan för att kunna ge presenter i alla fall. Så denna listan är till dem.

 1. Villeroy & Boch Manoir Sallasskål 21cm. Jag saknar något att lägga potatisen etc i när man serverar.
 2. Villeroy & Boch Manoir Såssnipa. Enbart hittat på auktion men jag saknar den varenda gång vi har middagsbjudning.
 3. Morgonrock. Vit/mullvad/grå spelar ingen roll och finns till bra pris på Åhlens bla.
 4. Halvårsprenumeration på blombuketter. Detta skulle jag verkligen bli helt orimligt glad över!! Dock ganska dyrt. Förstår inte varför man inte bara kan välja typ ”en bukett tulpaner och en liljor” 90kst/st som de gör i matbutiken.
 5. Woodstone tallrikar i rött eller grönt, som matchar mina röda. Har ju Wedgewood i mina skålar men tycker nästan att Woodstone tallrikarna med släta kanter är finast. Även insett att det är fint att blanda färger.
 6. Bläckfiskljusstake. Okej förväntar mig inte att någon ska köpa denna åt mig pga kostar 1499kr. Orimligt dyr så det hamnar nog längst ner på min önskelista.
 7. Två kritvita eller gråa löpare. Så fint att ha till en dukning. Gärna med tallriksunderlägg under.
 8. Kruka DBNK strl M. Färg mörkggrå, beige eller roströd. Älskar dessa!
 9. Konsterbiljetter. Jag vill gå på fler upplevelser nästa år och älskar bla Ledin, Orup, Laleh, Melissa Horn, Coldplay och The Script. Men även shower och biopremiärer. Tex Ted Gärdestads film… Jag har varit besatt av honom sedan jag var typ 10år.
 10. Vas ifrån Broste i rött. Limiterad kollektion tror jag för jag hittar den knappt någonstans. Men såg den på Hemtex i helgen och nu kan jag inte sluta tänka på den.
 11. En ridlektion. Det hade faktiskt varit väldigt roligt, läskigt och behövligt!
 12. Tid hos en spådam. Jag gjorde detta för tre år sedan vilket var väldigt coolt för mitt företag. Men nu har jag andra frågeställningar jag bär på.

14 kommentarer14 kommentarer om “Min önskelista 2017”

  Hej, om man anmäler sig till eventet i Arkaden, får man ta med +1 eller måste alla anmäla sig? 🙂

  Svara

  Det blir nog bäst om ni båda anmäler er, tror dom uppskattar det mest! Men tror att det går bra att bara skriva ditt namn också. Men helst allas! 🙂 <3

  Svara

  Eller förresten!!! Tror det är en lista vid ingången när ni ska gå in, så skriv upp bådas!!

  Svara

  Hej, om man anmäler sig till eventet i Arkaden, får man ta med +1 eller måste alla anmäla sig? 🙂

  Svara

  Det blir nog bäst om ni båda anmäler er, tror dom uppskattar det mest! Men tror att det går bra att bara skriva ditt namn också. Men helst allas! 🙂 <3

  Svara

  Eller förresten!!! Tror det är en lista vid ingången när ni ska gå in, så skriv upp bådas!!

  Svara

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg med fina strandplagg och outfits för oss som reser till värmen i vinter. Så svårt det där…

  Svara

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg med fina strandplagg och outfits för oss som reser till värmen i vinter. Så svårt det där…

  Svara

  kan du berätta lite mer om spådamen? har funderat att gå till en så vore super!

  Svara

  kan du berätta lite mer om spådamen? har funderat att gå till en så vore super!

  Svara

  Åh vad mysigt med en ridlektion! Behöver med det känner jag, bra för att stressa av <3

  Svara

  Åh vad mysigt med en ridlektion! Behöver med det känner jag, bra för att stressa av <3

  Svara

  Vet att du inte vill prata om psykisk ohälsa längre kanske men jag tror att jag och många andra skulle uppskatta det. Exempelvis att du berättar lite om hur du har blivit bättre med åren på att må bra och vad du gör för att jobba på din självkänsla mm.

  Svara

  Vet att du inte vill prata om psykisk ohälsa längre kanske men jag tror att jag och många andra skulle uppskatta det. Exempelvis att du berättar lite om hur du har blivit bättre med åren på att må bra och vad du gör för att jobba på din självkänsla mm.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här