Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:50 | oktober 20, 2017

Nytt till sovrummet

Hej mina vänner! Idag tänkte jag visa er våra nya gardiner som vi satte upp igår 1h innan våra middagsgäster anlände hehe! Jag lever ihop med en man där saker och ting går undan, och ingen av oss vet vad ordet tålamod betyder. Vi ville bara ha dom på plats inför kvällen även fast jag inte hann stryka dem. Så ha överseende med det!

Jag hade så svårt för denna tavlan när jag träffade P, men nu gillar jag den supermycket. Den gör hela sovrummet nästan när man ser den här bilden. Och vår sängram älskar jag. Fastän färgen inte är hundra… Den är mycket blåare i verkligheten vilket skär sig lite mot väggen. Men såhär på kvällskvisten syns det inte alls.

Ursäkta för den slarviga bäddningen också…

Men visst blev det mysigt?! Vi hade först tänkt ta in en firma som satte upp gardinerna, men tack och lov är karln den händigaste människan jag någonsin har träffat. Så han sågade upp gardinstänger så att de skulle passa våra fönster. Själva gardinerna köpte vi på Jotex. Dom hade massa olika varianter för oss som bor i sekelskifte, och billiga var dom! Nu är vi på jakt efter ett par vita suuupertunna transparenta gardiner som ska hänga bakom – tips någon?!

Både P och jag sa att vi skulle sälja lägenheten inom ett år, men ju mer vi piffar desto mer känner jag mig hemma här. Jag får nästan skuldkänslor gentemot vår fina lägenhet när jag yttrar ordet ”sälja”. På måndag drar vi ju igång arbetet inne i köket också. Och förhoppningsvis blir vi 100% nöjda då.

Jag tror att jag och P kommer bli det där paret som ALLTID har nya projekt igång i trädgården och invändigt. Jag är mästare på att visualisera och P är en jäkel på att genomföra. Bra kombo va?! Haha!!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här