Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:21 | september 11, 2017

Svar på läsarfråga

Kommentar: ”Jag älskar din blogg, men du har blivit VÄLDIGT dålig på uppdatering. Alltså om man ska få saker genom sin blogg så måsta man ju lägga ner tid på den, du kanske lägger ner tid IBLAND men det finns folk som lägger ner tid hela tiden varjedag, Blondibella, Kenza, Elin Skoglund, Gertrude, osv alla som även har ett ” annat jobb” uppdaterar mer än dig. Jag röstande på dig nu för jag gillar ditt varumärke men tycker det är tråkigt att din uppdatering och content i bloggen blivit så dålig.”

Svar: Hej! Ja tyvärr är det ju så att bloggen blir lidande av mitt arbete som affärsutvecklare. De som bloggar och har ett arbete vid sidan av som de hinner med – äger oftast de bolagen själva eller har en deal att de får arbeta med sin egen blogg på arbetstid. Så har inte jag det, utan jag är på min arbetsplats för att arbeta med Ingager. Så mellan 08-17:30 kan jag inte sitta med bloggen. I snitt lägger jag ner 3-4h per dag på bloggen (maila/skriva/redigera) och sedan ca 4h på events i veckan + 4h på helgerna. Det är 12h i veckan. Just nu har bloggen växtvärk också som den ska få hjälp med inom kort, och då kommer ni förstå varför jag har varit smärre frånvarande. Jag förstår om du blir frustrerad av att det inte är lika mycket uppdateringar här inne som på andra bloggar, tro mig, det gör mig frustrerad också!! Men jag får inte ihop mitt liv just nu…

Jag har ju problem med min koncentrationsförmåga och behöver sitta helt själv med musik på absolut högsta volym för att ens få ihop ett inlägg. Det är också superfrustrerande. Men jag hade hoppats att ni märkte att jag la ner minst 2h på varje inlägg och inte 20 minuter. Jag har fått tipset att kontinuitet är bättre än kvalitét men jag håller inte alls med. Mitt skrivande har varit min USP och tar jag bort det kommer bloggen också försvinna. Vilket jag absolut inte har planer på!

Bilder ifrån Lovisas event som jag hann vara på i 20min innan jag skulle vidare till nästa… Stress stress!


28 kommentarer28 kommentarer om “Svar på läsarfråga”

  Bra inlägg, du ska självfallet inte blogga mer än du har tid till. Hälsan ska alltid vara första prioritering, kärlek till dig och jag hoppas att du känner att du får ihop livet bättre snart ❤️❤️

  Svara

  Bra inlägg, du ska självfallet inte blogga mer än du har tid till. Hälsan ska alltid vara första prioritering, kärlek till dig och jag hoppas att du känner att du får ihop livet bättre snart ❤️❤️

  Svara

  Grym blogg! Tycker om den så mycket att jag var tvungen att skriva det till dig på insta!! Bättre med kvalité än kvantitet alla dagar i veckan… Har en fråga som jag hoppas du kan besvara, jag har precis köpt min lägenhet, ett renoveringsobjekt och ska göra om ALLT, rivning, kök, badrum, spotlights, golvet är det enda jag ska behålla. Undrar om du har tips på bra och seriösa hantverkare. Gäller även hantverkarna som gjorde era lister i samtliga rum. Du kommer bespara mig så mycket tid!! Kram och tack för underbar blogg!

  Svara

  Grym blogg! Tycker om den så mycket att jag var tvungen att skriva det till dig på insta!! Bättre med kvalité än kvantitet alla dagar i veckan… Har en fråga som jag hoppas du kan besvara, jag har precis köpt min lägenhet, ett renoveringsobjekt och ska göra om ALLT, rivning, kök, badrum, spotlights, golvet är det enda jag ska behålla. Undrar om du har tips på bra och seriösa hantverkare. Gäller även hantverkarna som gjorde era lister i samtliga rum. Du kommer bespara mig så mycket tid!! Kram och tack för underbar blogg!

  Svara

  Förstår dig! Du ska absolut inte blogga mer än du hinner med, och det är ju DIN blogg och du uppdaterar så mycket du vill/känner för. Keep up the good work! ❤️

  Svara

  Förstår dig! Du ska absolut inte blogga mer än du hinner med, och det är ju DIN blogg och du uppdaterar så mycket du vill/känner för. Keep up the good work! ❤️

  Svara

  Förstår dig mycket väl, när man jobbar 8-17 mån-fre blir det inte mycket tid kvar till bloggen, så hellre lite färre inlägg med högre kvalitet än hafsiga inlägg! 😊

  Svara

  Förstår dig mycket väl, när man jobbar 8-17 mån-fre blir det inte mycket tid kvar till bloggen, så hellre lite färre inlägg med högre kvalitet än hafsiga inlägg! 😊

  Svara

  Tycker inte du ska ta åt dig av den kommentaren! Du uppdaterar fullt tillräckligt och ALLTID med bra och intressanta inlägg. stor kram <3

  Svara

  Tycker inte du ska ta åt dig av den kommentaren! Du uppdaterar fullt tillräckligt och ALLTID med bra och intressanta inlägg. stor kram <3

  Svara

  Jag tycker absolut inte att ditt content är dåligt Ellinor, man märker verkligen att du lägger ner tid och energi i mängder på de inläggen som publiceras. Att det är lite få just nu är ju lite tråkigt iom att det är så bra att man bara vill ha mer, tror det blir topp när du får hjälp av någon att driva bloggen åt det håll ni vill, vi väntar med spänning! men att ditt inehåll är dåligt förstår jag inte alls, känner motsatsen! kram

  Svara

  Jag tycker absolut inte att ditt content är dåligt Ellinor, man märker verkligen att du lägger ner tid och energi i mängder på de inläggen som publiceras. Att det är lite få just nu är ju lite tråkigt iom att det är så bra att man bara vill ha mer, tror det blir topp när du får hjälp av någon att driva bloggen åt det håll ni vill, vi väntar med spänning! men att ditt inehåll är dåligt förstår jag inte alls, känner motsatsen! kram

  Svara

  Jag brukar aldrig kommentera på bloggar (men läser flitigt) men kände att jag ville ge en upplyftande kommentar. Tycker verkligen om din blogg Ellinor, just för att du lägger så mycket tanke bakom inläggen. Det märks att du inte slänger upp vad som helst på din blogg. Dina inlägg känns personliga, genuina, välarbetade och genomtänkta och det är en av anledningarna till att jag tycker din blogg så mycket. Det känns skönt att kunna klicka sig in på en blogg där det ytliga, märkvärdiga och ”perfekta” försvinner lite. Dessutom tycker jag att du verkar vara en väldigt klok tjej med fötterna på jorden. Kram!

  Svara

  Jag brukar aldrig kommentera på bloggar (men läser flitigt) men kände att jag ville ge en upplyftande kommentar. Tycker verkligen om din blogg Ellinor, just för att du lägger så mycket tanke bakom inläggen. Det märks att du inte slänger upp vad som helst på din blogg. Dina inlägg känns personliga, genuina, välarbetade och genomtänkta och det är en av anledningarna till att jag tycker din blogg så mycket. Det känns skönt att kunna klicka sig in på en blogg där det ytliga, märkvärdiga och ”perfekta” försvinner lite. Dessutom tycker jag att du verkar vara en väldigt klok tjej med fötterna på jorden. Kram!

  Svara

  Vill bara addera att det är så dumt/onödigt att jämföra dig med ”XX klarar ju av det trots jobb på sidan”. Nu nämner du iofs att ni troligtvis har lite andra upplägg (att de kan blogga under arbetstid) men även om ni hade haft exakt samma upplägg jobbmässigt så kan man inte kräva att ni ska ha tid/orka blogga mika mycket. Alla människor är olika och så måste det få vara. Blir så ledsen när vi jämför oss själva och varandra på det där viset som om vi är robotar med exakt samma förutsättningar. Inte konstigt att så många (främst kvinnor) blir utbrända i så unga åldrar.

  Svara

  Vill bara addera att det är så dumt/onödigt att jämföra dig med ”XX klarar ju av det trots jobb på sidan”. Nu nämner du iofs att ni troligtvis har lite andra upplägg (att de kan blogga under arbetstid) men även om ni hade haft exakt samma upplägg jobbmässigt så kan man inte kräva att ni ska ha tid/orka blogga mika mycket. Alla människor är olika och så måste det få vara. Blir så ledsen när vi jämför oss själva och varandra på det där viset som om vi är robotar med exakt samma förutsättningar. Inte konstigt att så många (främst kvinnor) blir utbrända i så unga åldrar.

  Svara

  Hej, jag kände att jag ville lämna en kommentar här. Jag håller faktiskt inte riktigt med kommentaren som du fick. Enda sedan du påbörjade ditt jobb som affärsutvecklare tycker jag att du har levererat, om än mer intressanta inlägg än tidigare. Kanske beror det på det färre inlägg men som skrivs med en mer genuin känsla, tyngd och lämnar en fundering att ta med sig (på ett positivt sätt). Vidare tycker jag du kompenserar bloggen på instagram, linkedin och twitter. Fortsätt som du gör och jag har 100% tillit att din blogg kommer bli snäppet vassare när du får avbelasta lite till din assistent. Du gör ett grymt jobb!!

  Svara

  Hej, jag kände att jag ville lämna en kommentar här. Jag håller faktiskt inte riktigt med kommentaren som du fick. Enda sedan du påbörjade ditt jobb som affärsutvecklare tycker jag att du har levererat, om än mer intressanta inlägg än tidigare. Kanske beror det på det färre inlägg men som skrivs med en mer genuin känsla, tyngd och lämnar en fundering att ta med sig (på ett positivt sätt). Vidare tycker jag du kompenserar bloggen på instagram, linkedin och twitter. Fortsätt som du gör och jag har 100% tillit att din blogg kommer bli snäppet vassare när du får avbelasta lite till din assistent. Du gör ett grymt jobb!!

  Svara

  Jag håller definitivt inte med! Din blogg är en av mina favoritbloggar just pga kvaliteten i dina inlägg! Då spelar det ingen roll att du inte uppdaterar lika ofta. Du skriver personliga inlägg som förmodligen många kan reflektera till istället för att skriva om samarbete stup i kvarten!
  Kram <3

  Svara

  Jag håller definitivt inte med! Din blogg är en av mina favoritbloggar just pga kvaliteten i dina inlägg! Då spelar det ingen roll att du inte uppdaterar lika ofta. Du skriver personliga inlägg som förmodligen många kan reflektera till istället för att skriva om samarbete stup i kvarten!
  Kram <3

  Svara

  Kvalitén på dina inlägg och texter är speciellt anledningen till att jag (och många andra) läser din blogg! Och trots att det inte alltid är uppdatering varje dag så känns det att du lägger ner tid, energi och kärlek i dina inlägg. Fortsätt att fokusera på kvalitén, du är verkligen GRYM!! <3

  Svara

  Kvalitén på dina inlägg och texter är speciellt anledningen till att jag (och många andra) läser din blogg! Och trots att det inte alltid är uppdatering varje dag så känns det att du lägger ner tid, energi och kärlek i dina inlägg. Fortsätt att fokusera på kvalitén, du är verkligen GRYM!! <3

  Svara

  Åh du ska inte känna press! Jag brukar gå in på din blogg ca 1-2 gånger i veckan och blir ALLTID glad och positivt överraskad av massor med fina och välgjorda inlägg. Jag tycker att det är 1 miljon gånger mer värt än att läsa bloggar som uppdaterar 10 gånger om dagen med en bild och några meningar som de skrivit i all hast.

  Jag själv har också ett ”extra”jobb vid sidan om ett heltidsjobb och det är slitigt! Man ska ju hinna leva också <3

  Svara

  Åh du ska inte känna press! Jag brukar gå in på din blogg ca 1-2 gånger i veckan och blir ALLTID glad och positivt överraskad av massor med fina och välgjorda inlägg. Jag tycker att det är 1 miljon gånger mer värt än att läsa bloggar som uppdaterar 10 gånger om dagen med en bild och några meningar som de skrivit i all hast.

  Jag själv har också ett ”extra”jobb vid sidan om ett heltidsjobb och det är slitigt! Man ska ju hinna leva också <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här