Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:15 | april 7, 2014

Nytt

DSC02362DSC02355
..Och lilla hunden Happy i bakgrunden!

Tänkte bara visa er en närmare titt på min nya skinnjacka. Hade på mig den i DETTA inlägg och den finns att köpa HÄR. Älskar den så mycket verkligen. Tror detta blev min 6e skinnjacka. Fick även hem ännu en i förra veckan (nästan snäppet vassare än denna) så den måste ju även räknas med i min samling. Kanske skulle ta och visa er dom allihopa en dag? Vet att vissa är väsk-galna osv men jag har alltid haft en mani för jackor (och skor). Men på senare tid känner jag mig ganska ”klar” så har övergått till klänningar. Var inne på Mango idag och hittade säkert 12 stycken jag bara måste ha. När lönen kommer ska den spenderas!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Nytt”

    Jaa!! Visa visa visa och visa gärna när dem sitter på dig också! 😀

    Svara

    Jaa!! Visa visa visa och visa gärna när dem sitter på dig också! 😀

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här