Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:46 | april 7, 2014

Jag är så jävla bra

till migg
Idag var en sån där dag som jag på senaste tiden inte haft speciellt många av. En sån där dag när jag bara är så otroligt-super-mega-nöjd med mig själv. Inte utseendemässigt, men invändigt. Att jag haft någon slags inre styrka och power i mig hela dagen vilket har gett mig goda resultat vad jag än kastat mig in i.

Dagen började med det där talet jag skjutit upp i flera veckor. Ni vet det där jag skulle hålla i höstas? Men sprang ut gråtandes under redovisningen för jag fick sån prestationsångest. Ja, det talet. Jag höll det, bara sådär. Stod inför halva klassen (min lärare hade gjort ett undantag och plockat ut några få istället för helklass). Innan har magen korvat ihop sig bara någon nämnt ordet tal. Och idag gick jag upp och höll det utan minsta problem. Kände en sådan enorm lättnad efteråt och fick applåder, massa fina ord mm!

Sedan under lunchen fick jag en utav de kanske finaste kommentarerna någonsin utav min älskade Dastan ”Ellinor du är verkligen unik och speciell. Det finns bara en som du. Så himla underbar, ett orginal”. Har för mig att jag fått höra det förut men idag tog jag verkligen åt mig och fick världens boost. Sen gav lärare på skolan mig beröm för att jag höll talet, ni har kommenterat massa fina saker, Dastan och Moa köpte fika till mig för att de gillar mig så mycket, jag testade ett par studentklackar som satt så fruktansvärt bra och jag insåg att mina komplex över min längd har börjat försvinna plus jag kickade ass när jag övningskörde idag!!

Ibland är man så jävla rädd för att säga fel saker, rädd för att bli dömd. Att beröma sig själv är en sådan sak. Man vill inte låta som att man ”tror sig så mycket”. Men vill bara visa er hur viktigt det faktiskt är att beröma sig själv när man gjort någonting man är stolt över. För mig beror det enormt mycket på dagsformen. Imorgon kommer jag kanske att känna mig lika ”dålig” som vanligt så jag vill verkligen beröma mig själv nu för hur bra jag tog mig igenom den här dagen. Jag har faceat flera rädslor och kört mitt eget race. Vill kunna titta tillbaka på detta imorgon när jag inte är lika kärleksfull till mig själv för att inse hur jävla underbart det känns. Att känna att man räcker till, att man duger och att man är jävligt bra precis som man är. Det vill jag att ni också ska känna, och när ni känner det, låt er aldrig glömma hur fantastiskt skönt det känns. 


2 kommentarer2 kommentarer om “Jag är så jävla bra”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här