Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | april 6, 2014

Min söndag

collage lobo
Mina senaste bilder på IG: Nu // En middag förra veckan // Min studentmössa har kommit (dock skickade de fel knapp och så ska jag ha en mindre guldig strimla men jag har mailat dem så det löser sig förhoppningsvis // En gullig choklad på Lagerhouse. Kom upp i 11000 följare där igår och jag heter EllinorLofgren för er som undrar

God eftermiddag på er! Sitter just nu och pluggar (livnär mig på Marabou-Oreo annars hade jag aldrig klarat det), pratar med en kille som pluggar i London om vad han tycker om det, mailar med olika företag och bloggar! Multitasking!! Får bara bli en kort paus här då jag måste återgå till mitt plugg. 

Igårkväll drog jag och Petter ut och sprang. Han ska göra tester för GMU inom en snar framtid och jag behöver börja röra på mig igen eftersom att jag inte springer med handbollen längre. Gick sådär, tror vi sprang 6km på en skaplig tid. Inte kört långlöp sen förra våren då vi med handbollen alltid springer intervaller, vilket visade sig när jag och Petter sprang också. Jag pendlade mellan att kunna kuta ifrån honom och att springa bakom honom som en död flodhäst. Vi ska försöka få in detta på rutin, att springa två gånger i veckan iallafall och jag hoppas på resultat. Mycket roligare när man kör med någon annan också som är på ungefär samma nivå som en själv. Vilket fall, efter det drog vi hem till Isac och grillade med grabbarna. Bilder kommer upp senare ikväll. 


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här