Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:44 | april 6, 2014

Grilla med grabbsen

DSC02477DSC02476
T
vå halvdåliga bilder sedan middagen med killarna igår. Älskar att umgås med killar. För nej, det är inte samma sak som att umgås med tjejer. Inte samma kacklande, samtalsämnen eller skämt. Varför vet jag inte, men så är det. Glömde förövrigt kameran och min handduk hos Isac igår (åkte med blött hår till killarna med handduken på huvudet utan att bry mig. För jag vet att dom inte bryr sig. Så det ska vara) så vi åkte förbi och hämtade det idag när vi köpte jordgbbar och choklad till mitt pluggande. På tal om pluggandet går det helt okej. Det är ett tal om hajar med så mycket stilfigurer inräknat att jag mig virrig. Hatar min prestationsångest, för fyfan vad jobbigt jag tycker att det är. Att hålla tal alltså. Men mer om det imorgon, och berättar även efteråt hur det gick. Senast ’jag skulle hålla det skolkade jag och gången innan det sprang jag ut ur klassrummet gråtandes.
Godnatt på er, hoppas ni haft en mer händelserik söndag än vad jag har haft!


6 kommentarer6 kommentarer om “Grilla med grabbsen”

  har jag rätt eller fel med min åsikt? kan du kolla lite snabbt bara? älskar dig och det skulle betyda allt om du gjorde det. ge mig kritik också kanske <3
  http://www.nattstad.se/annamiapersson/dig-13346278  
  I bakrunden, där vill jag stå med dig. Skulle sitta fint med en häst också, det gör allt så mycket mer klyschigt. Vet inte ens om det är det rätta ordet. Det jag vill få fram är att ju mer det finns på en bild, mer provocerade blir vi.
  Läste en tweet som löd ”Jag gick till min 10åriga lillebror o hans vänner: vem gillar ni mest i klassen av tjejerna? Dem: Linnea, hon har snyggast rumpa. Vad händer?”

  Svara

  har jag rätt eller fel med min åsikt? kan du kolla lite snabbt bara? älskar dig och det skulle betyda allt om du gjorde det. ge mig kritik också kanske <3
  http://www.nattstad.se/annamiapersson/dig-13346278  
  I bakrunden, där vill jag stå med dig. Skulle sitta fint med en häst också, det gör allt så mycket mer klyschigt. Vet inte ens om det är det rätta ordet. Det jag vill få fram är att ju mer det finns på en bild, mer provocerade blir vi.
  Läste en tweet som löd ”Jag gick till min 10åriga lillebror o hans vänner: vem gillar ni mest i klassen av tjejerna? Dem: Linnea, hon har snyggast rumpa. Vad händer?”

  Svara

  Hej! Jag undrar bara om du gjorde något speciellt för att din redovisning skulle gå så bra? Jag ska nämligen ha svenska nationella muntligt och jag är så jäääävla nervös…

  Svara

  Hej! Jag undrar bara om du gjorde något speciellt för att din redovisning skulle gå så bra? Jag ska nämligen ha svenska nationella muntligt och jag är så jäääävla nervös…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här