Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:57 | april 5, 2014

Calypso St Barth

Calypso St Barth

Calypso St Barth by ellinorlofgren featuring a swim wear

Är den ens möjligt att förälska sig i ett märke? Oavsett så har jag gjort det!! Herregud, Calypso St Barth föd mina barn! Nejmen älskar verkligen aaalla plagg och kreaktioner ifrån detta märke. Sandalerna är Guds skapelse och deras klänningar och toppar är exakt min smak, likaså shortsen. Blir glad av bara tanken på att ha min garderob proppad med dessa vackra skapelser och jag blir inspirerad att inreda mitt hem med deras underbara detaljer. Dock är det rätt så dyrt men när jag blir rik så kommer det inte vara några problem!! Som vanligt är det bara att klicka på bilden för att få länkar till alla plagg


6 kommentarer6 kommentarer om “Calypso St Barth”

  Såg på din instagram att din studentmössa blivit fel?
  Maila
  Företaget och kräv en ny om du inte gjort fel dvs i beställningen.. Pärlan kan du lätt byta sj om man köper en ny.. Maila företaget så kmr allt lösa sig 🙂

  Svara

  Såg på din instagram att din studentmössa blivit fel?
  Maila
  Företaget och kräv en ny om du inte gjort fel dvs i beställningen.. Pärlan kan du lätt byta sj om man köper en ny.. Maila företaget så kmr allt lösa sig 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här