Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | september 6, 2009

Död.


*Puuh* Jag är riktigt jäkla död nu. Började med att jag sov 3-4 timmar och senare gick jag på stan i 6.
Stressigt värre? Välkommen till Ellinors liv!
Nåväl, när jag var i Sthlm hann jag i alla fall med ett och annat.. Tappade bort min lillasyster, stod i 15min och funderade på om jag skulle slinga håret ljusare, fick ett par örhängen utav någon kvinna som jobbade på Cubus, betalade för lite i kassan men på en och samma gång fick med mig två tröjor hem. Ojojoj.. Detta är verkligen stress på hög nivå. (Fick i alla fall med mig en tröja som jag kan ha på skolfotot imorgon.)
Tur att mamman min har börjat kolla på resemål inför hösten. Thailand i 2 veckor eller 2 europa resor (1veckar vardera)? Svårt val. 
Men det är långt kvar tills det är höst och jag behöver vila upp mig nu. Så.. Godnatt! 

Senare tänker jag färga bort mina små missfärgninar här och där som jag har i håret med hjälp utav blondspray. Mums. See yah.

Men tanke på att jag bara hade med mig 400 så tycker jag att mina köp var super.
Rosa munktröjan: BIK BOK
Stickad tjocktröja: New yorker
Armbanden är också ifrån BIKBOK och dom gulliga örhängerna är ifrån Cubus. Mums.

0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här