Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:56 | augusti 2, 2009

maggan

En faster för mig är en sån som hjälper till med saker. Tex om mamma inte hinner skjutsa mig till träningen eller inte hinner laga mat för att hon ska på möte, det är då en faster ska dyka upp och hjälpa till!
En faster ska vara den som respekterar/vet att man hatar grönsöker och istället lagar normal Mat som tex köttbullar eller pyttipanna. Allt det här och mycket mer är vad min faster är fantastik på! Hon är verkligen som en faster ska vara! 
Ger en komplimanger, lämnar det förflutna och istället tänker framåt, och ger en födelsedagspresenter som man verkligen älskar!
Min faster heter Margareta Johansson Löfgren och är den bästa på hela jorden! 
Varje år när jag fyller år får jag alltid presenter som jag vill ha, och som jag för all framtid kommer ha nytta av.
Som tex: handdukar, ljus, shampoo, barn-kläder eller varför inte lite läppglans? 😀 
Min faster ställer alltid upp och jag önskar att alla hade en faster som jag! 
Skvällerkärring-maggan, du ska veta att jag älskar att du alltid ställer upp för mig!

Vetni? Ingenting utav det jag sa nyss va sant. Eller jo, jag får alla dom dära fina födelsedagspresenterna som kostar inte över 20 spänn på euro-shop, men jag kan väl inte förvänta mig mer? 
Min faster är den ändå personen på hela jorden som får mig att bli nervös och rädd. Jag är så jävla rädd att hon ska tycka att jag är ett misslyckande. Ni förstår, min faster ger mig som sagt alltid komplimanger men bara någon sekund efter att dom fina orden har hoppat ur hennes mun så måste hon känna att hon gjorde nåt fel.. För varje gång hon har sagt något fint till mig har hon skrattat till eller gett mig ”åh-den-där-ungen-är-så-jävla-irriterande-blicken”.

Tack faster för att du finns, du är som en ängel sänt från ovan!

Hoppas du fick ett bra självförtroende nu, precis ett sånt som jag aldrig fick när jag växte upp

Förlåt för en fel-gramatisk text och för alla stavfel, men jag orkar verkligen inte rätta till dom för tillfället. 
Ännu ett förlåt för en allt för lång text som ingen orkar läsa, men någon gång i livet ville jag få ur mig det här, och det fick bli nu.

Juste.. När beatrice fyllde år sa jag som det va till Rebecca. Att jag hatar min fastars blickar som jag får var och varannan sekund. 
Rebecca: ”Men.. Inget av det du säger stämmer ju?:o När jag träffar henne på fritiden säger hon att du borde bli modell och att du är så jäkla fin! Men hon ger aldrig mig några komplimanger..”
Det sjuka i allt det här är att hon säger snälla saker om beccan till mig, och tvärtom till becca.

Maggan.. om du läser det här vill jag bara säga att jag vet att du aldrig kommer förstå. Att du kommer lyfta på ögonbrynen och lossas som om du inte fattar. Du skulle aldrig ta åt dig av det här och bli ledsen och kanske till och med få en gnutta dåligt samvete. Du skulle aldrig kunna börja gråta och inse vilken dålig faster du faktiskt har vart. 
Det är inte ett dugg konstigt.. För faster, (eller ja, maggan) du är helt enkelt iskall


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här