Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:55 | augusti 2, 2009

Här kommer alla känslorna på en och samma gång


* regnjackor
Den människan som skapade regnjackar måste ha vart ett geni!
Genomskinnliga regnjackor är min farvorit, dom är extremt coola och snügga!
Fast det finns en hake i det här.. Jag har ingen själv 🙁
Illa ellinor, illa!
* hårfönar
Vad skulle jag göra utan min hårfön?!
Håret blir torrt (a), och du slipper få istappar dinglandes i håret (tex på vintern) när du ska gå till skolan! Min hårfön är ganska liten men har verkligen ett drag som inte är av denna värld!
Dock sliter hårfönar på håret, men tänkt posetift: Finns det något som inte sliter på ditt hår? 😉
* min laptop

Laptopar är det bästa som finns! Du kan nå vem du vill, när du vill och var du vill!
Tekniskt sätt så är min laptop inte min utan min mammas (men rent fysikt sätt så är den garanterat min!) Laptopar finns i alla möjliga färger och det gör att du får en stor valmöjlighet!
HISS FÖR LAPTOPAR!

* deppmusik
Om du är deppig gör inte deppmusik susen för att få dig att bli gladare! Satsa på någon musik som får dig att släppa loss framför spegeln!
* waldorf-kläder
Hag förstår mig inte på människor som sliter på dig malätna kläder gjorda av mossa? Eller folk som blandar tex randigt och rutigt. Seriöst: Gå en kurs för ’hur man lär sig att klä sig’
* canserpinnar
Ett annat ord för canserpinnar är förstors ciggaretter. Dom används oftast av personer som tror att dom är coola. Sällan ses personen som fräsch eller kul att krama om den röker. Det finns verkligen ingenting bra med canserpinnar. Så skippa halsblossen och munk-ringarna, dom gör ingen nytta!

0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här