Det förekommer cookies på ellinorlofgren.se. Genom att fortsätta läsa på ellinorlofgren.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:52 | november 22, 2017

MINA VÄNNER SVARAR PÅ FRÅGOR OM MIG – ELIN SKOGLUND

Ny programserie här på bloggen! Nämligen ”Mina vänner svarar på frågor om mig”. Jag tänker att det kan vara en kul vinkling kring vem jag är som person. Ni har ju en bild och det kanske är spännande att läsa om mina vänner har densamma. Jag kommer att med jämna mellanrum skicka samma frågor till olika av mina närmsta vänner, så får vi se vad dem svarar. Jag tycker att detta ska bli superkul så jag hoppas att ni är lika peppade!

Först ut: min allra bästa vän Elin Skoglund!

Hur lärde du känna Ellinor? Och när?

Vår vänskap började under Way out west 2015 men det känns som att vi har känt varandra hela livet. Så nu har vi alltså känt varandra i lite över 2år. Helt galet faktiskt att man kan komma så nära en person på så kort tid.

Hur skulle du beskriva Ellinor med tre ord?
Det första ordet jag kan komma och tänka på är att hon är en känslomänniska. Det är många gånger jag tar henne med en nypa salt då jag vet att hon antingen överdriver eller kommer ändra sig igen om 10 minuter. Haha, den sidan lär man sig att hantera. Ord nummer två blir omtänksam och det är en utav anledningarna till varför vi har kommit varandra så nära. Sen dag ett har jag vetat att Ellinor alltid ställer upp, stöttar och ger en råd. Hon finns alltid där. Något jag även måste säga är att Ellinor är väldigt bestämd. När hon har en uppfattning om något så är det svårt att ändra den. Hon blir väldigt rationell. Om någon svikit henne så är det svårt att vinna tillbaks hennes vänskap. Det ser jag dock upp till – hon väljer sina vänner varsamt.

Har Ellinor förändrats sen ni träffades? På vilket sätt i så fall?
På många sätt har Ellinor blivit en helt annan människa. När vi lärde känna varandra i Göteborg så var hon min galnaste kompis. Hon var otroligt festlig och fick mig att bli det också. Kommer ihåg en lördagskväll när hon övertalade mig, när jag i princip låg och sov, till att åka in till stan, dricka tequila och gå ut och klubba. Nu är hon vuxen, tar vettiga beslut och har blivit 10 år äldre det senaste året haha. Men å andra sidan är hon exakt samma människa på insidan. Lika varm, mjuk, omhändertagande och mysig. Men shit vad kul det är när hon blir spontan och vill ut och festa lite med sin singel-bästis, haha.

Vad pratar Ellinor helst om när det bara är ni två?

Vi pratar mycket om kärlek, jobb och relationer. Problem i vardagen. Ellinor är en vän som faktiskt alltid ger mig bäst råd, för hon säger inte det jag vill höra utan hon säger det som faktiskt kommer hjälpa mig i längden.

Finns det en sida av Ellinor som saknas i bloggen?
Ni ser nog inte hur känslosam Ellinor är. I bloggen verkar hon många gånger ganska kall men det är motsatsen till vara hon är när hon kommit någon nära. Eller iofs, närhet klarar hon INTE av. Hon börjar ju typ gråta av obehagskänslor om jag kramar henne för länge. Så där skiljer vi oss väldigt mycket. Jag älskar närhet och det hatar hon, haha.

Vad gör Ellinor som du stör dig på?
Hon dömer människor ofta utan att ge dem en chans. Men vi pratar ofta om detta och det är en punkt hon jobbar på såklart.

Drar hon igång bråk ofta?

Inte med vänner, då är hon den som alltid vill lugna ner bråket. Men med P är hon mer hetsig haha!! Det har hänt ett flertal gånger att hon har ringt mig och varit helt galet sur på honom. Dagen efter ringer hon igen och gråter av skratt och fattar inte vad som flög i henne.

Hur upplever du Ellinor i grupp?
Hon ger hela gruppen ett lugn och får ALLA att känna sig välkomna. Det gillar jag. Sedan är hon en festlig typ och höjer alltid stämningen. Man vet att om Ellinor är med så kommer det blir kul.

Berätta något Ellinor har gjort som du aldrig kommer att glömma?
Hon har gjort väldigt galna saker som ej bör nämnas här, haha. Men en sak som betydde väldigt mycket för mig var när min mormor precis gått bort. Ellinor visste hur ledsen jag var och hon avbokade alla sina planer och bad mig komma utanför hennes lägenhet. Sedan tog hon med mig på en överraskningsdejt. Vi drack rödvin, åt pasta och myste hela kvällen. Det var så omtänksamt och fint.

Vad är det bästa med Ellinor?

Att man kan säga vad som helst till henne utan att hon dömer en. Jag litar på henne till 110% och jag vet att hon alltid finns där för mig.

Vad borde Ellinor tänka på oftare?
Att chilla! Ellinor lugna ner dig, du är bara 22 år och har hela livet framför dig. Sluta stressa fram vuxenlivet!

Kommentar ifrån Ellinor: Fint! I love you och kommer inte att glömma bort dig min lilla skatt.

Vad gör Ellinor irriterad?
Bloggvärlden på många sätt haha!

Vad värdesätter du högst i din och Ellinors vänskap?
Att vi alltid kan vara oss själva med varandra.

Är Ellinor en ytlig person?

Vi alla är väl ytliga till en visst gräns? Hon bryr sig mycket om sin lägenhet, smycken och allt det där men hon är så mycket mer än det. Ellinor har ett djup som nog många av er inte har sett… Hon har vart med om mycket den tjejen så jag skulle aldrig se henne som ytlig.

Något du vill säga som du inte redan har sagt om Ellinor?
Jag tror jag sagt det mesta. Men helt ärligt, vad gjorde jag i mitt liv innan jag kände dig? Du har bidragit så mycket till lycka i mitt liv. Du ger mig livsråd och jag älskar hur kul vi kan ha ihop. Även om vi bara sitter och dricker te en fredagskväll klockan 20.30. Vi kan bara vara och det är fint.

Kommentar ifrån Ellinor: Mitt i prick! Jag blev dock förvånad över att Elin tyckte att jag alltid fick alla att känna sig välkomna, och att jag utlöste ett lugn. Jag ser mig själv som raka motsatsen. Hispig och pratar helst med dem jag känner bäst… Så det var extra fint att läsa.

Den är bönan har en speciell plats i mitt hjärta och kompisregister. Jag placerar Elin på en pedestal och älskar henne gränslöst! Jag försöker att skydda mina vänner ifrån allt ont, och Elin gör detsamma för mig. Det uppskattar jag allra mest med henne.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här